Zoeken

KWALITEITS VERF VOOR DE VAKMAN DIE WEET WAT IE DOET EN WAT IE WIL

Eigenzinnig goed

Verkrijgbaar bij de groothandel en verfspeciaal zaken

Rebel Paints heeft een assortiment rebels scherp geprijsde artikelen die jij als vakman nodig hebt om iedere verfklus te klaren. Precies zoals je als je dat doet en zoals je dat wilt.

Zeg je Rebel Paints dan zeg je:

  • Kwaliteitsverven voor een scherpe prijs
  • Compact assortiment met breed toepasbare producten
  • Een strak resultaat voor binnen- en buitenwerk
  • In iedere kleur en voor elke klus

Psst….. Rebel Paints is een merk van de makers van Wijzonol en de beste kleurmakers van Nederland. Dus no worries over kwaliteit en kleur.

Kwaliteitsverf voor een rebels scherpe prijs dat is Rebel Paints

Rebel Paints is dé professionele buiten- en binnenverf voor de no-nonsense vakman die van kwaliteit houdt tegen een scherpe prijs.

Rebel Paints is een rebels merk van Koninklijke Van Wijhe Verf. Een eigenzinnig Nederlands familiebedrijf met een rijke historie. Gewoon net een beetje anders. Alle verf wordt ontwikkeld en geproduceerd in het mooie Zwolle. Een bedrijf waar mensen met passie al meer dan 100 jaar de verfmarkt blijven verrassen met nieuwe innovaties en rebelse ideeën. Niet alleen in het binnenland maar wereldwijd. Onze Nederlandse kwaliteit kent geen grenzen en schittert overal

Ook in de verduurzaming proberen we voorop te lopen en rebels te zijn. Trots zijn we dan ook dat we internationaal als eerste chemische bedrijf een B-corp certificaat hebben behaald. Het label B-corp is zoiets als Fairtrade voor koffie.

Zoeken

Nieuwsbrief aanmelding